Tipton Hotel A Tipton Hotel ahol Zack,Cody, Cary és London élnek, és a helyszíne, az egyéb karakterek munkahelye. Ez a "székhelye" a sorozatnak,és igen,tényleg Bostonban van!

A S.S. Tipton A Let Us Entertain You c. részben Zack, Cody és Carey eltöltenek egy hetet a S.S. Tiptonban. Ez szintén a sorozat folytatásának a helyszíne a The Suite Life on Decknek. Az első alkalommal megemlítették a S.S.Tiptont a To Catch a Thief c. epizódban. Miközben Maddie telefonon beszél Londonnal a háttérben látható volt az S.S. Tipton.

Buckner Középiskola Az ikrek középiskolája. Az iskola kabalája egy borz. A jelenetben az iskolán kívül néhány diák sétál közben két épület látszódik "A Pláza" a terület a Lincoln Park Középiskola, az Illinois államokban, Chicago.

Mianyánk katolikus iskola Maddie és Mary Margaret (Monique Coleman) megjelent ebben a privát iskolában az első szériában. Késobb a második évadban Corrie (Vanessa Hudgens) és Leslie (Kaycee Storh) kisebb szerepet kaptak, London szintén megjelent az iskolában a második évadban. A harmadik évadban London,Maddie és Leslie nem hosszú ideig megjelentek szintén itt.

Paul Revere Kis Bolt Zack és Cody dolgozik itt a menedzsernek, Wayne Worsmernek.A mini mart mottója, "A megtakarítások jönnek! A megtakarítások jönnek!" Az utcában van mégegy kisbolt ugyanazzal a mottóval és kínálattal, The Betsy Ross Stop és Shop, ami Worsmer üzletének ellensége és riválisa.

Tábor Menyország A Földön A nyári tábor ahol Maddie a nyáron dolgozik. Az egyetlen része a tábornak amit mutattak a sorozatban, egy kabinban van mikor, Maddie és a fiatal lányok maradtak.

Cheevers Középiskola Ahol Zack, Cody, London, Maddie, és Nia megjelent néhány diákkal, Barbarával, Bobbal, és Markkal. Ez a helyszín a Lip Synchin, First Day of High School, Orchesta és Benchwarmers címu részekben volt. John Marshall Középiskola (Los Angeles, California) volt a Cheevers Középiskola(a sorozatban).

Egyéb helyek Bostonban Több helyen is forgattak Bostonban, a Fenway Parkban, egy moziban,Maddie otthonában, a helyi bevásárlóközpontban, egy bowling teremben (Ugyanaz a bowling terem volt, mint a Hannah Montana epizódban a "People Who Use People"-ban), egy mini golf pályán, Kurt apartmenjében, Mr Moseby otthonában, Liberty Parkban, egy otthonban ahol Maddie és barátai festettek egy szegény családnak szeretet szolgálat, és Arwin apartmenjében.