SITE INFO

 

Webmiss: Łena
Helpmiss:---
Host: # #
Webcím: # #
Téma: Brenda Song

Nyitás: 2010. augusztus 06.
Zárás: ---
Szünet: majd lesz
Verzió: #10
             CHAT

 

  

Én mindenkit a nevén szólítok,ezért elvárom,hogy ti se szerkynek szólítsatok,hanem Lenának ;) Csak semmi hírdetés,és káromkodás!A szabályok megszegéséért kitiltás jár a chat-ből!

 
 
 
 
 

 

 


       Brenda                         Online                 Suite Life                      Extra                                                                          Home

MI IS EZ?

avagy,mit találsz ebben a menüpontban

 

Találsz egy pontos leírást kedvenc sorozatodról:) Szerintem ezt nem is kell taglalni,ha érdekel olvasd el,de ellopni szigorúan tilos!

Szeretettel,a szerkesztő:Łena;) 

 

 

 
           
 
                  Suite Life|mindent a sorozatról     
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A The Suite Life Of Zack & Cody c. sorozat 2005-ben debütált a Disney Channelen.

A történet főszereplői egy ikerpár,Zack és Cody Martin.Édesanyjuk a Tipton hotelben kap állást,ezért oda kell költöznie az akkoriban mindössze 12 éves ikrekkel.Zack és Cody többször is bajba kerül,aminek a végeredménye mindig az,hogy Mr. Mosebey "karmai" között kötnek ki.A fiúk általában bajba keverik Madditet is-akibe Zack történetesen fülig szerelmes-és Londont,aki a szálloda örökösnője.

Szereplők:

Zack Martin(Dylan Sprouse):az ikrek idősebbik tagja.Nem szeret tanulni,kevés dolog létezik ami leköti.Mindig lányok után járkál,ám legtöbbször hiába.Egyik kedves elfoglaltsága az öccse piszkálása,amiért általában meg is "bűnhődik.

Cody Martin(Cole Sprouse):az ikrek fiatalibb tagja.Tökéletes ellentéte a báttyának.Jó tanuló,takarít,ráadásul még főzni is imád!Általában sikerül neki is bajba kerülnie,akárhogy is ellenkezik.

London Tipton(Brenda Song):a Tipton szálloda örököse.A szállodában nőtt fel.Mindene a divat,imád vásárolni.Legjobb barátnője Chelsea,akit ritkán lát,de-állítása szerint csak-addig "vígasztalódik" Maddie-vel:)

Maddie Fitzpatrick:A Tipton szálloda alkalmazottja.Két lábban a földön áll.Mindig is jó tanuló volt,iskola után pedig a Tipton szállodában tevékenykedik,mint csokislány.London az egyik legjobb barátnője,akit igaz,hogy az elején nem szeret,de valójában legjobb barátok.

brendaworld.mlap(c)