SITE INFO

 

Webmiss: Łena
Helpmiss:---
Host: # #
Webcím: # #
Téma: Brenda Song

Nyitás: 2010. augusztus 06.
Zárás: ---
Szünet: majd lesz
Verzió: #10
             CHAT

 

  

Én mindenkit a nevén szólítok,ezért elvárom,hogy ti se szerkynek szólítsatok,hanem Lenának ;) Csak semmi hírdetés,és káromkodás!A szabályok megszegéséért kitiltás jár a chat-ből!

 
 
 
 
 

 

 


       Brenda                         Online                 Suite Life                      Extra                                                                          Home

MI IS EZ?

avagy,mit találsz ebben a menüpontban

 

 

Ebben a menüben mindent megtudhattok a Suite Life sorozatokról,amit csak tudni akartok!Több érdekességet is találtok,amit érdemes elolvasni,ráadásul még kissebb ismertetőket is olvashattok.Az egyik kedvencem,a Yay Me!Starring London Tipton nevű menü,amiben olvashattok egy kicsit London webshow-járól:)Ám szeretném mindenkit figyelmeztetni,hogy az oldalon minden saját írás,nem ellopni!

Jó szórakozást kíván a szerkesztő:Lena;)

  

 

 

 
           
 
                  Guestbook|várom a véleményeket     
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Természetesen itt is vannak szabályok,amiket kötelező betartani,különben a hozzászólásod törlésre kerül.Ha esetleg érdekelnek a szabályok,akkor tessék elolvasni azt,amit a chat-hez írtam.

Ha esetleg segítséget szeretnél kérni,akkor írj egy e-mailt,mert azt hamarabb megnézem mint ezt.Ide írhatsz: brendaworld.mlap@gmail.com